Vil teste ut flere

Landslagssjef Thorir Hergeirsson varsler at flere spillere vil bli testet ut, og at det blir eksperimentering i kampene i Danmark.

Norge møter Romania, Sverige og Russland i gruppespillet i den etterhvert tradisjonsrike turneringen som spilles i Århus.

Kampstart tirsdag, onsdag og torsdag er kl 1800. Alle Norges kamper sendes på Tv2 Zebra.

Handball.no skriver:

I World Cup deltar åtte lag fordelt på to grupper. De to beste i hver gruppe spiller semifinaler og bronsefinale/finale kommende helg. Landslagssjef Thorir Hergeirsson er glad for at Håndballjentene får møte medaljekandidater i turneringen som spilles i Århus.

– Romania er absolutt en av favorittene til å ta medalje i EM i desember. De lyktes ikke helt i VM i fjor, men er et lag vi må regne med helt i toppen. Russerne vet vi at alltid er farlige i mesterskap, og det blir spennende å se hvor vi står i forhold til dem nå i september, sier han og legger ikke skjul på at han gleder seg til å komme i gang med landskamphøsten før EM på hjemmebane.

Han har med seg flere nye spillere i troppen som må spille seg inn i Norges 6-0 forsvar. Samtidig har han allerede varslet at laget skal drilles i å spille med en spiller fremskutt i forsvar, såkalt 5-1.
– Det blir en turnering med litt eksperimentering, forklarer Hergeirsson overfor NHF sine nettsider.

Den siste kampen i gruppespillet er mot Sverige. Da ønsker nok laget revansje fra tapet i Larvik i sommer, men Hergeirsson mener at svenskene har noe på gang.
– De har et lag som kan komme langt i EM, og må så absolutt regnes med. Totalt møter vi tre tøffe motstandere, og vi er glade for å få matchet oss mot de beste, avslutter han.