Viktige poeng

Med Larvik og Byåsen i Champions League i helgen er det klart for fire kamper i Postenligaen her hjemme.

For flere av lagene handler dette om poeng som kan bli svært viktige i forhold til både topp og bunnstrid utover i sesongen.

Lørdag 29.10 kl 1515: Flint Tønsberg – Storhamar
Ellen Marie Folkvord (bildet) og Flint-jentene har fire poengs margin til de to nedrykksplassene og vil gjerne sikre sin posisjon på tabellen ytterligere. Storhamar kjemper om viktige poeng i forhold til å være inne blant topp tre. Kampen går for anledningen i Nøtterøyhallen.

Lørdag 29.10 kl 1600: Fredrikstad – Gjøvik
Fredrikstad er poengløse med fem strake tap, og vil kjempe innbitt for hvert poeng fremover. Gjøvik er på kvalikplass med fire poeng og har forholdsvis kort vei opp til sluttspillet, men kan raskt bli jaget av nettopp Fredrikstad bakfra om det blir tap her. Kampen spilles i Kongstenhallen.

Søndag 30.10 kl 1600: Vipers – Njård
Vipers har fem poeng på syvende plass, Njård er poengløse i bunn av tabellen. Tar Njård og Gjøvik sine første poeng i helgen, kan det fort bli svært jevnt og tett i den nedre halvdelen av tabellen. Karusshallen er selvsagt stedet.

Søndag 30.10 kl 1700: Stabæk – Sola
Stabæk er på sølvplass og kan overta som midlertidig serieleder med seier her. Sola er på 6.plass, men 3.plassen er bare tre poeng unna for Knut Ove Joa sine jenter. Dette oppgjøret ser du i Nadderudhallen.

Ta deg en tu i en hall nær deg du også, og opplev håndball på øverste nivå!

(NTH Web.red)