Viktig seier

Tonje Nøstvold og FCM grep muligheten til å få en avgjørende kamp i kampen om en finalebillett i det danske sluttspillet.

I onsdagens kamp mot Snorroeggen og Grimsbøs Team Esbjerg var det bare seier som var godt nok for FCM for å få en ren gruppefinale i den siste kampen.

Uavgjort eller tap ville betydd en knust finaledrøm for FCM-jentene.

Nøsvold og lagvenninnene tok vare på muligheten. 17-10 til pause ble til 29-23 for FCM, som var hjemmelag i dagens duell på Jylland.

Et av høydepunktene stod nettopp norske Tonje Nøstvold for. Vi tillater oss å sitere FCM sin nettside ordrett, på dansk:

«Det var sjovt i Ikast-Brande Arena. Rigtig sjovt. Prikken over det i’et i FC Midtjylland: Tonje Nøstvold i kontra med et minut igen. Hopper ind overstregen. Vender rundt. Ryggen til målet. Mellem benene? NEJ! Bedste Anja Andersen-stil henover hovedet på sig selv og TE-keeperen.»

Isabel Blanco scoret 5 mål for FCM mens Tonje Nøstvold stod bak 3 mål for hjemmelaget. Gøril Snorroeggen ble en av tre spillere med 5 mål hver som toppscorer for Team Esbjerg.

Lørdag spilles «finalen om finalen». Da er det helt opp til Nøstvold, Blanco & co hvilke medaljer man til slutt skal kjempe om i sluttspillet. Den avgjørende gruppespillkampen går i Viborg.

(Artikkelfoto: Katja Boll)

(NTH Web.red)