Utelukker ikke Sola

Tonje Nøstvold, Siri Seglem og Camilla Herrem er alle på Sola-trener Knut Ove Joa sin ønskeliste. Ingen av spillerne utelukker mulighetene.

Nøstvold, her hedret som banens beste spiller i en kamp for Norge i Møbelringen cup, er klar på at Sola kan være aktuelt.

Til Rogalands Avis sier Tonje Nøsvold:

– Kontrakten min går ut etter sesongen, og foreløpig er jeg åpen for alt. Jeg skal hjem til Stavanger en gang, men når det blir vet jeg ikke ennå. Jeg følger med på hvordan det går med Sola. Vi trenger et elitelag i regionen.

Knut Ove Joa innrømme at han følger jentene tett. For Sola-trenren har laget en plan om å få dem alle tilbake til Sola i løpet av fem år.

– Jeg følger dem tett, og skal være så ærlig og si at jeg har skaffet meg telefonnumrene deres. Nå er serien i gang i Danmark, og da ser jeg kampene deres på fjernsyn, sier Joa til Rogalands Avis.

Siri Seglem spiller i Aalborg og Tonje Nøstvold i Midtjylland, mens Camilla Herrem holder til i Byåsen.

– Seglem og Nøstvold er vel de som er mest aktuelle til å begynne med. Jeg har ikke tatt kontakt med noen av dem foreløpig, men de vet godt at vi er interesserte. Vi må være litt strategiske i forhold til når vi oppretter den første kontakten, sier Joa.