Umulig oppgave

Tre kamper spilles i Postenligaen herrer onsdag. Enkelte vil hevde at Oppsal har den vanskeligste oppgaven, om ikke en umulig oppgave hva gjelder poengfangst.

Marinko Kurtovic mannskap er i flytsonen og har åtte seiere på like mange kamper i Postenligaen så langt. Et feilskjær i Oppsal Arena virker nær sagt usannsynlig for DHK. Men ballen er nå en gang rund, og kanskje kan Oppsal-gutta (bildet) overraske?

Oppsal – Drammen spilles onsdag kl 1900.

Før duellen i hovedstaden har Viking hjemmekamp mot Elverum. Viking-laget har tatt seg opp til en flott 5.plass på tabellen, og er bare poenget bak ØIF Arendal sin 4.plass. Elverum på sin side er på 2.plass, bare poenget bak Drammen, og trenger poengene her for å holde følge i gullkampen.

Viking – Elverum spilles ondag kl 1800.

Sist ut av onsdagens tre dueller er Haslum – Runar. Tom Eirik Skarpsno sine gutter i Haslum har tatt seg til cupfinale, og er også en av kandidatene til å kjempe om gull i seriespillet. Med den slags ambisjoner er det en selvfølge at hjemmekampene må vinnes. Vi tror da heller ikke at Runar er sterke nok til å stå i mot til syvende og sist i Nadderudhallen. Men gjestene viste mot Drammen at laget er i stand til å kjempe også mot de beste, og Haslum skal ikke ta lett på oppgaven.

Haslum – Runar spilles onsdag kl 19800.

(NTH Web.red)