Trønderoppgjør

Det står tre kamper på menyen i Postenligaen kvinner onsdag. For Byåsens June Andenæs (bildet) blir det gjensyn med gamle kjente.

June Andenæs har markert seg som en god spiller for Byåsen etter overgangen fra Levanger. Nå venter møtet med gamleklubben, på nordtrøndernes hjemmebane.

Levanger – Byåsen spilles i Trønderhallen onsdag kl 1800.

På samme tidspunkt møtes også Gjøvik og Tertnes som et av de tre oppgjørene i Postenligaen kvinner den 2.november. Tertnes skal til Russland for spill i E-cup til helgen, men først må fokuset legges til denne kampen.

Gjøvik – Tertnes spilles i Tranberghallen onsdag kl 1800.

June Andeneæs møte med gamle kjente er nevnt. Også i den siste kampen onsdag er det klart for gjensyn mellom gamle kjenninger, og det i et realt toppoppgjør.

Larviks Karoline Dyhre Breivang og Linn Jørum Sulland trådte sine ungdomssko i Stabæk, men har etablert seg som viktige spillere for de regjerende seriemesterne. Stabæk på sin side har taklet et generasjonsskifte på en utmerket måte, og stiller med et ungt men sultent og godt lag, under ledelse av Håvard Mamelund.

Larvik – Stabæk spilles i Arena Larvik onsdag kl 1900.

Stabæk topper tabellen før kampen med 12 poeng, Larvik har 10 poeng på 3.plass, men har to kamper tilgode på Stabæk. Det handler altså om poeng helt i toppen av Postenligaen.

Ta deg en tur i en arena nær deg og opplev god håndball du også.

(NTH Web.red)