Tre kamper onsdag

Tre kamper står på menyen i Postenligaen kvinner søndag. For Nordstrand-målvakt Alma Hasanic (bildet) og hennes lagvenninner, er det en naboduell som venter.

Stabæk – Nordstrand spilles kl 1900.

Stabæk slo Fredrikstad for deretter å levere en høyst godkjent forestilling tross tap mot Larvik. Det unge, talentfulle Bræumslaget har selvtillit, og det med god grunn. Alma Haanic og Nordstrand jublet høyt etter å ha slått Flint Tønsberg 23-22 i siste sekund sist, og er sultne på mer suksess.

Sola – Byåsen spilles kl 1730.

Sola har bare to poeng ned til kvalikplassen, selv om tabellposisjnen i dag er den tilsynelatende trygge 6.plassen. Dermed handler det fortsatt om å sanke så mye poeng som mulig for Knut Ove Joas mannskap. Men om det blir poeng her er vel heller usikkert. For Byåsen skal ha et bedre lag, og trønderne er heltent på å holde stand på 2.plass.

Levanger – Larvik spilles kl 1800.

Levanger-jentene spilte med hjertet utenpå drakta da laget hedret avdøde Grete Wiseth med å slå Tertnes 26-21 sist. Larvik HK er inne i en tung treningsperiode før Champions League tar til igjen, og gjennomfører serien som et pliktløp i mellomtiden. Kan Levanger stelle i stand trøbbel, eller fortsetter seriefavorittene sin ufortrødne vei mot et nytt gull med klare poeng også her?

(NTW Web.red)