Toppmøte i Bærum

<p>Det spilles fire kamper i Postenligaen kvinner onsdag. Ett av dem er et viktig oppgj&oslash;r i den antatte medaljestriden.</p>

Stabæk – Byåsen står på menyen i Nadderudhallen onsdag kl 1900.

Stabæk er uten poengtap så langt, mens Byåsen har tapt mot Tertnes. Et Tertnes-lag som forøvrig Stabæk har slått. Spørsmålet er om Stabæk her virkelig befester sin posisjon som en reell utfordrer i toppen, eller om de siste årenes gjenganger på sølv-plassen starter klatringen på tabellen?

Også i Bergen møtes to lag som er ventet å kjempe helt i toppen.

Tertnes – Storhamar spilles i Haukelandshallen onsdag kl 1900.

Tertnes slo Byåsen men tapte for Stabæk, og har i løpet av sine fire første kamper også hatt en tøff og jevn duell med knapp seier over Flint og en kontrollert seier over Levanger. Storhamar har tre seiere og det selv Storhamar-leiren betegnet som et ufortjent poeng i Kristiansand. Blir det jevnt roulette og tett i Bergen?

Vipers – Larvik spilles i Karusshallen onsdag kl 1900.

Rosatrøyene tok ett poeng men hadde fortjent begge mot Storhamar. Kamprekken i sin helhet viser 2 seiere, 1 uavgjort og 1 tap. Larvik har ikke vist seg like suveren i sesonginnledningen som tidligere, men er like fullt uten poengtap på fire kamper. Finner Vipers motgiften mot Larvik her?

Flint Tønsberg – Levanger spilles i Slagenhallen onsdag kl 1800.

Flint jakter revansje etter braktapet mot Stabæk, mens Levanger kommer fra avansement i Cup Winners Cup. Ett av lagene begge har møtt til nå, er Stabæk, og det var det Levanger som kom best ut av, med «bare» to-måls tap i Nadderudhallen. Om Stabæk er en reell medaljekandidat i år, og styrkeforhold mellom lagene kan måles ut fra det, skal Flint få det tøft også her. Men kanskje blir det en jevn duell likevel?

(NTH Web.red)