Tøft for Elverum

Elverum-trener Christian Berge (bildet) fikk en tøff oppgave i EHF Cupens andre runde. Også Levanger og ØIF har fått sine motstandere.

Tirsdagens trekning av EHF-cupens 2. runde resulterte i at Elverum må opp mot fjerdeplassen i Wild Card-kvalifiseringsgruppen til Champions League. Dét betyr at fjorårets serietoer møter Rhein-Neckar Löwen, Valladolid, Vive Targi Kielce eller Dunkerque.

– Det er den verste trekningen vi kunne fått. Wild Card-gruppen er veldig bra, sier trener Christian Berge til TV 2 Sporten.

– Det er jo greit å få noe annet enn et lag fra Luxembourg, men nå får vi et av de beste i hele turneringen, sier Berge.

Elverum-treneren ser imidlertid noen lyspunkter i trekningen. For ut av matching mot de beste, lærer man jo.

– Jeg har snakket med noen av spillerne mine. De synes at det er litt så som så, for de har jo målsetting om å nå så langt som mulig. Jeg har et litt annet syn på det, for jeg mener du lærer mye av å møte de beste lagene, sier Berge til TV2 Sporten.

Også Cupvinnercupen ble trukket tirsdag, og ØIF Arendal møter et lag fra nevnte Luxembourg. Handball Esch venter i 3. runde.

Levangerjentene får tyrkisk motstand i Izmir BSB, i samme cups 2. runde.

(NTH Web.red)