Svar på tiltale

Storhamars Kamilla Sundmoen har fått beskjed fra landslagsledelsen om å skjerpe forsvarsspillet.

Lørdag svarte hun med også å være Storhamars beste i forsvar i kampen mot Fredrikstad, skriver H-A.no.

Mens a-landslaget nå skal ut i GF World Cup i Danmark, reiser Sundmoen torsdag sammen med blant andre lagvenninnene Maja Jakobsen og Betina Riegelhuth med rekruttlandslaget.

Der skal det blant annet spilles kamper mot Japan. Og for Sundmoens del, her avbildet fremst i en tidligere landslagstrening, skal det terpes på ting hun har fått beskjed fra landslagsledelsen om å bli bedre på.

Ja, hun ble nær sagt utstyr med en «mangellapp» sist hun møtte Thorir & co.

Til H-A.no utdyper Kamilla Sundmoen:

– Bedre og smartere skudd, forbedre gjennombrudd; bedre på det jeg er god på. Og så bør jeg forbedre forsvarsspillet mitt, forteller Kamilla.

Storhamar-trener Arne Senstad er fornøyd med eleven sin, men skulle gjerne sett at hele laget hadde et holdt et jevnt høyere nivå for å slå Fredrikstad med ytterligere mål lørdag.

– Når vi er gode, er det Kamilla som setter fart i spillet vårt. I denne kampen evnet ikke alle å henge med hver gang hun dro i gang. Tidvis er vi glitrende, men så slipper vi oss ned, og da blir forskjellen på det vi gjør, så stor, sier Senstad til H-A.no, og fortsetter:

– Jeg savner at vi har evnen til å være nøye nok hele tiden, og vi må komme vekk fra at vi slipper oss så mye ned, selv om vi spiller god håndball i store perioder, sier Arne Senstad.

(NTH Web.red)