Sundmoen spent

Storhamars Kamilla Sundmoen har bøttet inn mål i Postenligaen.

I disse dager venter kamper for rekruttlandslaget, med mulighet for å spille seg inn i en EM-diskusjon i Thorir Hergeirssons tropp i A-laget.

To uoffisielle landskamper på seniornivå er beholdningen for Kamilla Sundmoen, som dermed er spent på om hun holder godt nok nivå for landslagsspill.

– Jeg møter jo mange gode spillere i serien også, og det er viktig at jeg også i disse kampene får brukt de egenskapene jeg har som håndballspiller. Jeg må prøve å utnytte hurtigheten min og ikke bli passiv og trekke meg tilbake, sier Sundmoen til h-a.no.

Hergeirsson innrømmer at han følger Hamar-jenta nøye.

–  Kamilla er en turbospiller som konkurrer med jenter som Tine Kristiansen, Ida Alstad, Anja Edin og Stine Bredal Oftedal. Dette er fotrappe temposettere, og jeg er spent på hvordan Kamilla tar de internasjonale sperringene, sa landslagssjefen til HA-sporten da laget ble tatt ut.

PS: Rekruttlandslaget åpnet turneringen med seier 34-24 mot Østerrike. Kamilla Sundmoen scoret ett mål.