Strålende førsteomgang

 

Søndag fikk drøye 1200 tilskuere med seg en svært overbevisende omgang med flott spill og total dominans i oppgjøret mellom Byåsen og Stabæk. Andre omgang var av en helt annen karakter.

– Første omgang er strålende og jeg er veldig godt fornøyd med den. Vi spiller solid og bra og det resulterer i mange fine mål. Når det kom til andre omgang – så er det et annet kapittel: Vi hadde 12 mål, bommet på 14 og hadde 15 tekniske feil. Det sier vel sitt om den omgangen. Men alle fikk en real sjanse. 23-6 i første er veldig fint, mens vi taper 12-13 i andre. Det er for dårlig, forteller trener Geir Oustorp.

 

Til tross for en vond andre omgang var det mye å glede seg over i dag:

 

– Det etablerte forsvarsspillet er bra. Foran begynner det å stemme godt, spillet vårt begynner å fungere og vi lager fine mål. Både Iva og Raja kommer bedre og bedre inn i det. Det lover godt. Kathrine Hjelmeland er tilbake og fikk spille hele kampen. I første omgang stod hun bra – mens andre omgang viste at hun ble sliten. Det var gøy å se henne tilbake, fortsetter Oustorp,

 

I dag (mandag) starter landslagssamling i Sandefjord der Norge møter Kina og Brasil. Kampene spilles i Skien, Larvik, Bergen og på Askøy. Da drar Kari Grimsbø, Inga Berit Svetsad, Marit Malm Frafjord, Camilla Herrem og Ida Alstad fra Byåsen. Gøril Snorroeggen har meldt forfall. 

 

– Nå er det landslagssamling og folk er rundtomkring. Vi skal trene selv mandag, mens tirsdag og onsdag blir sammen med Selbu. De er i storform for tida. Da kommer vi til å trene hardt fysisk og noen fellesøkter slik at vi er flere på trening. Ellers hadde vi bare vært 8 stk, avslutter Oustorp.

(artikkel og bilde er hentet fra byaasen.no. Teksten er noe forkortet)