Stort comeback for ØIF som sikret poengdeling

Follo HK rystet Drammen

Follo HK – Drammen: 22-22

Det ble en svært jevn kamp i Stil Arena, og hjemmelaget hadde ingen respekt for drammenserne som har stått som medaljekandidat denne sesongen. DHK har hatt noen sentrale spillere ute med skade, men klarte likevel ikke å riste av seg det nyopprykkede laget. I starten av kampen kommer bortelaget best i gang, men Follo kommer hardt tilbake og har ikke tenkt til å gi fra seg noe. Til pause står det 12-12. I andre omgang kommer Drammen stadig 3-4 mål foran, men hjemmelaget kommer igjen hardt tilbake, og med få minutter igjen ligger de flere ganger ett mål bak. Med 40 sekunder igjen på klokka klarer Follo å sette inn til 22-22. Og DHK klarer ikke å svare på dette, tidligere Drammen-keeper Bjørkmann Myhr redder skuddet fra Lie Hansen.

 

Halden – Fold St.Hallvard: 37-22

Da hjemmebanen til Halden var satt av til eksamen, ble Tistedalshallen hjemmebane for dagens kamp. Det var ingen tvil om hvem som var best i hallen Halden trener i hver dag, etter 20 minutter var stillingen hele 15-6. Obling hadde også hele 16 redninger før pause, og gjorde jobben til Fold vanskelig. Det ble heller ikke noe i lettere i andre omgang, og hjemmelaget kunne løpe seg inn til seier, og 2 viktige poeng.

 

ØIF Arendal – Elverum: 31-31

En helt jevn første omgang, der kampen virkelig reiser seg i andre omgang, hvor ØIF går på banen etter pause med ett mål foran (14-13). I andre omgang vinner Elverum de 10 første minuttene 10-2, deretter kommer Arendal tilbake med 8-2 de neste 10 minuttene. Med 7 minutter igjen står det 25-27 før ØIF reduserer, og ligger ett mål bak. med 3,5 minutt igjen står det 29-29, og kampen står helt åpen. Jonas Burud setter inn til 29-30, etter en timeout setter Mario Matic ballen i målet igjen. Deretter blir det 2 minutter på Vidovic for feil bytte, og ØIF må spille kampen ut med en spiller mindre. Gudjonsson setter ballen i målet og stillingen står 30-31, før Lindell kommer tilbake. 31-31 med ett minutt igjen av kampen. Ved angrepsfeil hos Elverum og 30 sekunder igjen står hjemmelaget med matchball og kan avgjøre kampen, men verken Lindell eller Lindboe klarer å sette ballen i målet, og det ender i poengdeling.