Storkamp i Trondheim

Postenligaen damer innbyr til fire godbiter denne helgen. Blant dem er en ny fight mellom Camilla Herrem og Tonje Larsen.

Først ut i helgen er imidlertid Fredrikstad og Stabæk. De to lagene møtes i Fredrikstad lørdag 8.januar kl 1600. Fredrikstad kjemper for å holde nedrykksspøkelset bak seg, mens Stabæk på 4.plass med seier her fortsatt har reelle muligheter til å kjempe om medalje.

Etter at disse to har gjort om poengene lørdag, skal seks lag i aksjon i tre ulike kamper søndag.

Byåsen – Larvik spilles i Trondheim søndag 9.januar kl 1800.

Dette er «gigantenes møte», hvor Byåsen strengt tatt allerede er litt på hæla. To uavgjorte kamper er fasit blant de åtte første kampene for Byåsen, og ytterligere poengtap mot Larvik vil gjøre at Vestfoldingene får et forsprang det skal bli vanskelig for Herrem & co å ta igjen.

Tertnes – Storhamar spilles i Bergen søndag 9.januar kl 1800.

Med referanse til den forrige kampen bør vi raskt legge til at det faktisk er Tertnes som for øyeblikket topper tabellen, med 15 poeng mot Larviks 14. Tertnes står imidlertid med to kamper mer spilt enn Larvik.  Storhamar, som startet sesongen med poengtrekk, har nå kommet seg opp på 6.plass. Og gultrøyene er sultne på mer.

Vipers – Sola spilles i Kristiansand søndag 9.januar kl 1800.

Vipers kjenner Storhamar puste dem i nakken, og trenger hvert eneste poeng for å holde stand på midtre del av tabellen i tiden fremover. Sola har på sin side bare målforskjellen som skille mellom 8.plass på den ene siden – og 11.plass og nedrykk på den andre. For det er jevnt mellom de fem nederste lagene. At Sola vil kjempe innbitt for hvert poeng er det vel derfor heller ingen tvil om.

(NTH Web.red)