" />

Stine og Norge

Stine Bredal Oftedal, her i kamp mot Ukraina under EM i fjor, er sammen med resten av «nye Norge» klar for to kamper mot Russland denne helgen.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson (bildet th) har tatt ut en landslagstropp preget av mange spillere med liten eller ingen erfaring fra A-nivå, De utgjør det landslagsledelsen ser på som spillere for fremtiden.

A-landslaget har ikke spilt kamper siden EM-finalen i desember. Når laget nå skal i aksjon igjen, er motstanderen Russland, og kampene er lagt til Terningen Arena på Elverum (lørdag) og Gjøvik Fjellhall (søndag).

I forkant av samlingen har landslagssjefen gledet seg til særlig å oppleve samlingen og kampen på Elverum.

– Elverum har en av landets største håndballkulturer. Det ligger en unik håndballinteresse der, og få lag har en så stor ”menighet” rundt laget sitt, sier Thorir Hergeirsson til handball.no. Hergeirsson gleder seg også til å treffe gamle venner igjen når han samler laget der.

Også på Gjøvik er håndballinteressen stor. Sist Håndballjentene spilte kamp der, var hallen utsolgt lang tid i forveien, og mange måtte nøye seg med å se den kampen fra TV-stolen hjemme, melder handball.no.
 
Kampene mot Russland spilles slik:

Lørdag 26. mars kl 16.15 Terningen Arena (sendes på TV 2 Sumo)
Søndag 27. mars kl 19.15 i Gjøvik Fjellhall (sendes på TV 2 Zebra og TV 2 Sumo)

(NTH Web.red)