Sterk borteseier

 

Runar reiste til Arendal med en knallsterk seier over Haslum hjemme i bagasjen, og klare til å kjempe med nebb og klør for 2 nye poeng i en av de hardeste bortekampene for året.

Runar kom best i gang, og åpnet forrykende mot ØIF. ØIF er på sin side litt heldig med noen stolpe-inn skudd, og holder seg dermed inne i kampen selv om de er noen mål bak Vestfoldingene innledningsvis.

 

Christoffer Rambo begynner strålende, og nærmest leker seg med Preben Villdalen innledningsvis, noe som resulterer i frustrasjon hos den gamle kjempen som også prater på seg en 2 minutter. Det skriver Runar på egne nettsider.

 

Runar har rimelig god kontroll, og går til pause med 12-17 ledelse.

 

Andre omgang begynner bra, men blir etterhvert preget av at Runar begynner å ta en del dårlige avslutninger og skyter dårlig., og dermed kommer ØIF opp i ryggen på Runar igjen. Runar får en del utvisninger og taper ett undertall hele 3-0.

 

Men mot slutten klarer Sandefjords-laget å dra det i land, og Edwin Fjeldtvedt setter en rekke sikre avslutninger før Jac Karlsson får gleden av å sette kampens siste mål, som gjør at Runar vinner med 29-27.