Stegavik åpner

Elverums kanskje største profil, Steffen Stegavik, åpner for å fortsette også etter neste sesong.

– Det er slett ikke sikkert jeg forsvinner fra Elverum, selv om kontrakten min går ut etter kommende sesong. Mye kan skje, og det jeg vet, er at jeg trives utmerket i Elverum. Det er det stedet i Norge hvor det er morsomst å spille håndball, sier trønderen.

Det er h-a.no som melder dette.

Den lokale avisen fortsetter:

Mellom linjene leser vi at Elverum er midtbackens eneste alternativ her til lands.

– Det er ett år fram i tid og følgelig langt fram. Diskusjonen om sesongen 2012/2013 får vi ta når tiden er moden for det, sier Steffen Stegavik, som høstet ros fra blant andre Gummersbach-treneren for sitt mot og spillestyrke sist vinter. Han var også på prøvespill i Tyskland, men fikk ikke kontrakt med Balingen Weilstetten, skriver h-a.no.

Stegavik får gode attester fra Elverum-trener Christian Berge, som har sett utvikling hos håndballprofilen.

– Steffen er en veldig viktig spiller og han var bedre sist sesong enn jeg noen gang jeg kan huske å ha sett ham. Tidligere så han innover på egne prestasjoner. Nå er han blitt lagets mann og setter laget først. Det er akkurat det en midtback skal gjøre. Han er i ferd med å bli en stor spiller på plassen sin, sier Berge, og gleder seg over at eleven hans er i ferd med å bli varm i landslagstrøya, skriver h-a.no.

Christian Berge kaller Steffen Stegavik en foregangsspiller. En som viser vegen for de andre. Han er treningsivrig, sparer seg aldri, og er veldig flink til å ta ut alt på trening.

– Det er på den måten at spillere blir bedre. Steffen gjør alt riktig for å få framgang, roser sjefen, som håper at eleven får oppleve å spille i utlandet.

– Det har han i alle fall fortjent, sier Berge til h-a.no.

(NTH Web.red)