Stabæk hang med

887 tilskuere så Stabæk holde Larvik til 16-16 etter halvspilt kamp i Arena Larvik.

I en kamp der Tine Stange (bildet) rundet 250 kamper for Larvik HK, og der Heidi Løkes første mål var hennes scoring nummer 500 i serien for vestfoldingene, gikk Stabæk respektløst til verks.

Stine Bredal Oftedal og lagvenninnene var i føringen med 3-0, og lot ikke Larvik lede på egen bane før etter drøyt 20 minutter. Da var det Heidi Løke som gjorde 13-12.

Mens lagene gikk til pause med uavgjort 16-16, startet Larvik 2.omgang best, og skaffet seg et overtak med 21-17 i det 10 minutter var spilt.

Derifra og ut var Larvik det førende laget med minimum tre mål, og vant da til slutt 32-26.

En oppskriftsmessig hjemmeseier, men heller ikke mer enn det. Stabæk fikk virkelig bevist at man har intensjoner på øvre halvdel av tabellen i år. At hjemmepublikummet i Nadderudhallen har mer å glede seg til, er rimelig sikkert.

Og at Larvik-maskineriet vil male videre er vel strengt tatt også veldig sannsynlig. Eller kanskje kan Fredrikstad stikke overraskende kjepper i hjula for vestfoldingene til lørdag?

En ting er ihvertfall sikkert; Postenligaen damer er i gang igjen! Vi gleder oss til fortsettelsen. Både for Stabæk, Larvik og de øvrige lagenes del.

Kampfakta:
Larvik – Stabæk 32-26 (16-16)
Toppscorer Larvik: Heidi Løke og Nora Mørk, begge 9 mål hver.
Toppscorer Stabæk: Stine Bredal Oftedal, 7 mål.

(NTH Web.red)