Skal det endelig løsne?

Gjerpen-jentene, her i kamp mot Stabæk, er fortsatt på minus tre poeng. Onsdag fortsetter poengjakten for Gjerpen med hjemmekamp mot Selbu.

Valeri Putans jenter i Selbu har kommet betydelig bedre ut av det enn sine rødkledde kolleger i Gjerpen, ettersom det har blitt 10 poeng på de 13 første rundene i Postenligaen.

Men poengfangsten er samtidig ikke større enn at Selbu bare er poenget foran kvalik-plassen (10 poeng mot Vipers sine 9). At Selbu derfor også er tent i jakten på viktige poeng bør det ikke være noen tvil om.

Før oppgjøret i Skien står Selbu med 343 – 379 i målforskjell. Dette gjør Selbu til det laget som slipper inn tredje flest mål i seriepspillet. Men jentene fra Trøndelag er samtidig også blant de fem-seks beste hva gjelder uttelling rent offensivt.

Et Gjerpen-lag med flest baklengsmål og færrest scorede mål i Postenligaen så langt får dermed ingen enkel oppgave i egen hule denne onsdagen.

Vi venter i spenning på utfallet.

Gjerpen – Selbu spilles i Skien Fritidspark onsdag kl 1800. Dette er eneste kamp i Postenligaen kvinner denne onsdagen. Alle lag vil ha spilt 14 kamper når dette oppgjøret er unnagjort.

(Foto: Ole Walter Sundlo)