Siste runde for herrene

Postenligaen herrer går inn i sin siste serierunde, og alle kampene har avkast onsdag 6.april kl 1830. For Elverum og Drammen (store bildet) er det klart for en thriller som avgjør medaljefordelingen.

Elverum – Drammen

Vinneren tar sølv, taperen tar bronsen. Uavgjort gir Elverum andre plass. Det er de enkle forutsetningene foran møtet mellom disse to. Den ny, flotte Terningen Arena, en entusiastisk Taiga og en lange rekke tilskuere i tillegg vil gi en flott ramme rundt serieavslutningen. Her gjelder det å kjenne sin besøkelsestid, for både å oppleve topp  håndball OG medaljeseremoni.

Oppsal – Vålerenga

De to Oslo-lagene var lenge naboer nederst på tabellen, men Oppsal har etterhvert våknet litt til, og kjemper for å tbeholde kvalikplassen og dermed en mulig videre eksistens i divisjonen. Vålerenga på sin side har vært klare for nedrykk de siste ukene. Arne Veum (bildet) og Oppsal har motivasjonen, men lokaloppgjør og faktisk rene by-derbyer lever gjerne sitt eget liv.

Stord – BSK/NIF

Stord kjemper om retten til kvalikspill, men ligger utsatt til på nedrykksplass for øyeblikket. BSK/NIF blir dårligst nummer 8, og har uansett sikret seg sluttspillplass som et av de fire siste lagene. Her har Stord motivasjonen, men BSK/NIF vil neppe gi seg uten kamp.

Follo – Haslum HK

Follo er i likhet med ovennevnte BSK/NIF sikret sluttspillplass, og det er egentlig bare et spørsmål om man går til sluttspillet som nummer syv eller åtte i Postenligaen. Haslum har på sin side hevet troféet og fått gullet rundt halsen allerede, og yter neppe maskimal i denne. Om ikke Tom Eirik Skarpsno (bildet t.v.) og Haslum sin målsetting er å runde 20 vunnede kamper?

ØIF Arendal – Runar

ØIF gikk ut av Challenge cup med hevet hode etter seier i hjemmekampen søndag, og skal sette alt inn på å sikre fjerdeplassen i denne kampen. Runar kommer fra nødvendige poeng mot Oppsal sist, der plassen i Postenligaen ble spikret. Vestfoldingene blir nå uansett nummer 9. ØIF vil ta med seg det positive fra søndagens e-cup oppgjør, og avslutter nok gjerne sesongen på hjemmebane med stil.

Viking – FyllingenBergen

Viking ligger trygt plassert på midten av tabellen, mens FyllingenBergen fortsatt kjemper for 4.plassen, avhengig av ØIF Arendal sitt resultat mot Runar. Vestlandsoppgjøret vil trolig by på flere tøffe dueller, og sett ut fra hvem har motivasjonen vil kanskje Kristian Bjørnsen (bildet) og bergenserne yte mest her?

Uansett om du tar turen i Terningen Arena, Oppsal Arena, Stordhallen, Langhushallen, Nedeneshallen eller Stavanger Idrettshall, kan vi love deg topp håndballunderholdning denne onsdagen. Alle kampene har avkast kl 1830.

(NTH Web.red)