Samdahl til Viking

Vegard Samdahl returnerer til norsk klubbhåndball.

Nå er landslagsprofilen klar for Viking HK i Stavanger, der det skal være enighet om en tre års kontrakt i utgangspunktet.

– Jeg gleder meg enormt til komme tilbake. Jeg har veldig tro på laget og veldig tro på måten Blombäck tenker håndball. Jeg har fortsatt mye å gi på håndballbanen, og det håper jeg å vise. Stavanger er en håndballby med alle muligheter, sier 33-åringen til Aftenbladet.no.

Samdahl spiller nå sluttspill med sin polske klubb Wisla Plock. Så blir det retur for klubben har forlot for ti år siden. Der gjenforenes han med trener Gunnar Blombäck.

– Vi er selvsagt veldig fornøyd med å få inn en spiller som Vegard i stallen. Han kommer inn med en rutine og en kvalitet som vil hjelpe oss med å oppnå målet om å komme tilbake i toppen av norsk håndball, sier Blombäck.

(NTH Web.red)