Salgs- og markedsjobb

Norsk Topphåndball ønsker å engasjere en person for salg av felles markedselementer.

Norsk Topphåndball (NTH) er de til enhver tid 12 beste damelagene* og de 12 beste herrelagene* i Norge. Vi spiller Postenligaen, sluttspill i Postenligaen, NM, Champions League og andre Europa Cuper.

Interessen for håndball er stor i befolkningen og er i følge målinger fra Synovate en av de aller mest populære idrettene i Norge. Håndball er også helt i toppen når det gjelder antall utøvere.

For å imøtekomme de ønsker og krav potensielle nasjonale samarbeidspartnere har, samt for å bidra til å utvikle klubbene i topphåndballen har klubbene samlet en del markedselementer for Postenligaen for felles salg. Det er første gang Norsk Topphåndball kan tilby et samlet samarbeid og profilering med alle damelagene og/eller herrelagene i Postenligaen. 

Til dette arbeidet ønsker NTH å engasjere en person som får ansvaret for å utvikle og selge våre felles markedselementer.

Vi er åpne for å diskutere hva som er den beste avtale- og samarbeidsform for begge parter.

Kvalifikasjoner: Det er et ønske at du/dere har erfaring og kan vise til gode resultater i salg av idrett til næringslivet. Du/dere må være systematiske og god til å samarbeide med mange parter.

Forbundstinget i NHF vedtok i 2009 at det skulle settes av midler over en 3 års periode til styrking av toppklubbene. I den forbindelse et det opprettet en styringsgruppe med representanter fra både NHF og NTH. Denne stillingen/konsulentoppdraget er et av tiltakene i prosjektet.

For mer informasjon kan prosjektleder Hein W. Barthold kontaktes på telefon 90 74 03 10 eller leder av styringsgruppen Espen Karlsen på telefon 92 03 89 03.

 

Søknad sendes til hein.barthold@handball.no innen 5. mars 2010.

 

 

*   Sesongen 2009/2010:

Damer: Larvik, Byåsen, Tertnes, Nordstrand, Storhamar, Gjøvik og Vardal, Selbu, Levanger, Stabæk, Njård, Vipers Kristiansand og Gjerpen.

Menn: Drammen, Fyllingen, Elverum, Runar, Stord, BSK/NIF, Follo HK, Haslum, ØIF Arendal, Haugaland, Bodø HK og Sandefjord.