Reprise i serien?

Onsdag møtes Larvik HK og Storhamar for andre gang på en uke. Spørsmålet er om det blir reprise for Linn Jørum Sulland og de øvrige Larvik-jentene mot Hamar-laget? Larvik – Storhamar er et av tre oppgjør i Postenligaen kvinner onsdag.

For Storhamar blir dette den 9.serierunden, mens Larvik spiller sin 7. I semifinalen sist onsdag holdt Storhamar følge med vertskapet i store deler av kampen, mens Larvik til slutt gikk seirende ut. Om det blir en reprise i serien vil tiden vise.

Larvik – Storhamar spilles ondag kl 1900.

I Trondheim Spektrum er det klart for et trøndelagsoppgjør i det Byåsen tar i mot Levanger. Det er nær sagt «selvsagt» Byåsen som har kommet best i gang med sesongen, men Levangers mannskap skal på ingen måte undervurderes.

Byåsen – Levanger spilles onsdag kl 1800.

Det siste av onsdagens tre oppgjør i Postenligaen kvinner denne midtukedagen er Tertnes sitt møte med Sola. Tertnes kommer fra en tøff reise til Tyrkia, og har også et returoppgjør å se frem mot lørdag. Spørsmålet er om blåtrøyene holder fokuset på rett sted, eller om Knut Ove Joas meget talentfulle Sola-mannskap tar poengene?

Tertnes – Sola spilles ondag kl 1900.