Reiser seg direkte?

Karoline Næss (bildet) og Stabæk får revansjemulighet etter nedturen mot Flint Tønsberg i midtukens kamp.

Men vi tar for oss kampene i kronologisk rekkefølge, og starter med de to kampene som spilles tidligst på søndagen.

Storhamar – Vipers spilles søndag kl 1700.

Storhamar tok med seg poengene i bortemøtet med Selbu sist, uten å imponere i 23-21 seieren mot bunnlaget. Vipers kommer fra 25-20 hjemme mot Levanger, men møter tøffere motstand på bortebane her. Hjemme på Hamar skal Anja Edin & co være best.

Larvik – Selbu spilles søndag kl 1700.

Vi skal ikke påstå at ingen har mulighet til å ta poeng fra Larvik. For mulighetene er da vel strengt tatt der. Men med nr 1 mot nr 12 hva tabellposisjoner angår, skal ikke dette være noe annet enn en klar hjemmeseier – også selv om Heidi Løkes sykdom setter strekspilleren utenfor kampen. Da lagene møttes i Selbuhallen i høst scoret Selbu kun ett mål i 2.omgang mot vestfoldingene.

Levanger – Nordstrand spilles søndag kl 1800 .

Levanger kjenner Fredrikstad-pusten i nakken, og er definitivt avhengig av ytterligere poengfangst for ikke å falle ned på nedrykksplass. Litt i samme situasjon er også Nordstrand på plassen over på tabellen. Det skiller da også bare ett poeng mellom Nordstrand og Levanger, samtidig som Levanger har en kamp mindre spilt. Dette blir trolig en jevn duell.

Kanskje drar Ramune Pekarskyte (bildet t.h.) og Levanger nytten av hjemmebane og avgjør her?

Fredrikstad – Flint Tønsberg spilles søndag kl 1800.

Dette er to lag som spilles sin første sesong i Postenligaen etter opprykket i fjor, og så langt er det Flint Tønsberg som har kommet best ut av det. Flint vant en jevn kamp mot Stabæk i Bærum sist, og strutter av selvtillit etter dette. Fredrikstad har hatt noen tøffe kamper mot blant annet Larvik og Byåsen i de seneste rundene, men møter endelig mer passende motstand i denne kampen. Vi spår en jevn duell der Kamilla Ersen & co til slutt avgjør på hjemmebane.

Sola – Stabæk spilles søndag kl 1800.

Sola tapte hederlig med tre mål mot Byåsen for deretter å spille uavgjort mot Nordstrand. Knut Ove Joas mannskap har plassert seg midt på tabellen, men skal ikke føle seg for trygg i forhold til kvalikplassen som bare er 3 poeng bak. Stabæk      tapte noe overraskende mot Flint i midtuken, og jager revansje umiddelbart for å holde liv i drømmen om medalje.

Det blir sannsynligvis jevnt i Åsenhallen denne søndagen, men vi holder det talentfulle Stabæk-laget som et bedre lag enn vertene og tror på en knapp borteseier.

Søndagen byr med andre ord på fem godbiter som på hver sine måte vil inneholde god underholdning. Enten man søker jevne tette dueller eller har en forkjærlighet for kontringshåndball, bør det være alle muligheter til å få se dette i helgen.

Vi ønsker deg en god helg med god topphåndball!

(NTH Web.red)