Oppsal trekker Postenligalaget

På styremøtet mandag kveld besluttet Oppsals styre å trekke herrelaget fra årets Postenliga.

Oppsal har i kveld sendt ut en pressemelding:

Oslo 12. september 2011: Før årets oppstart av Postenligaen for herrer har det vært stor uro rundt – og i – Oppsals Herrelag. Det toppet seg sist lørdag da Oppsal i siste time meldte forfall til seriestartkampen mot Haslum HK da flere spillere ikke dukket opp.

Oppsal Håndball er – og har vært i – en vanskelig økonomisk situasjon. Dette har ført til budsjettkutt for samtlige lag og administrasjonen. Dette har blant annet medført at herrelaget ikke har kunne hente inn de ønsket. Hele det sportslige utvalget for herrelaget og to fra støtteapparatet valgte da å trekke seg fra sine verv. Flere spillere har gått offentlig ut og sagt at de ikke ønsker å spille videre for Oppsal Håndball. Enkelte har sågar hentet inn advokathjelp for å bli løst fra sine kontrakter.  

……..  Les resten her

 

Styreleder i Norsk Topphåndball, Knut Waage, synes at det er trist at Oppsal har måttet gå til dette skrittet.  Men han forstår at med den situasjonen Oppsal har kommet i  var det nødvendig å ta noen tøffe beslutninger.

-Norsk Topphåndball vil drøfte saken på det planlagte styremøte som avholdes førstkommende torsdag. Vi vil også ta kontakt med NHF for å diskutere hvordan denne situasjonen påvirker årets Postenliga.