Nye dueller

Nora Mørk (bildet) og Larvik-jentene tar turen til Nordstrand i søndagens serierunde. Men det er to nyopprykkede lag som åpner ballet hva helgens kamper angår.

Allerede lørdag kl 1500 møtes Fredrikstad og Sola i Kongstenhallen. Spørsmålet er om Sola kan følge opp etter årets første seier (mot Flint sist), eller om det er FBK som vil regjere og ta sesongens første poeng på hjemmebane.

Lørdag kl 1500 møtes også Vipers og Byåsen i Karusshallen. Sistnevnte virker ikke like sterke som fjorårets utgave, mens Vipers viste takter mot Larvik som kan vitne om at sørlendingene i år er en reell medaljekandidat.

Søndag kl 1600 braker Nordstrand og Larvik sammen i Nordstrandhallen. Larvik er som vanlig favoritter, men kan vente seg kamp fra et sultent NIF-lag. For Nordstrand har ettmålstap og uavgjort fra de to siste kampene i serien.

Søndag kl 1730 møtes Selbu og Tertnes i Selbuhallen. En grei oppgave for Tertnes, vil enkelte hevde. Men Selbu viste i en omgang mot Larvik at man på gode dager kan gjøre det bra mot de beste. Noen walk-over får ikke bergenserne.

Kampene søndag avsluttes med Flint – Levanger kl 1800 i Slagenhallen. Vertskapet er fornøyd med prestasjonene særlig i forsvar i cupkampen mot Larvik, og spilte på seg selvtillit tross tap. Levanger er på sin side sultne etter å ha opplevd flere kamper der marginene har vært mot dem.

Det er kort sagt duket for en fin-fin helg i Postenligaen damer. Ser vi DEG i hallen også?

(Web.red)