• Foto er hentet fra Elverum sin Facebook side

Ny storkamp i Håkons Hall

Blir det ny publikumsrekord?

Om du ikke var blandt de heldige som fikk plass i Håkons Hall på Lillehammer under kampen mellom Elverum og PSG tidligere i høst så får du en ny sjanse nå.

Champions League kampen mot SG Flensburg-Handewitt skal nemlig spilles på Lillehammer. Og nå gjøres det klart for ett nytt «kamp-eventyr» i Håkons Hall lørdag 15.februar kl 17:30

Her kan du lese hva Elverum sier på sin Facebook side om kampen, og om Flensburg.

Elverum møter SG Flensburg-Handewitt med Magnus Rød, Magnus Jøndal, Gøran S. Johannessen og Torbjørn Bergerud i Håkons Hall. 
Lørdag 15.februar vil for alltid bli en historisk dag ikke bare for Elverum Håndball, men forhåpentligvis også for hele håndball Norge. Aldri tidligere har vi spilt mot de tyske mesterne på hjemmebane og for et stjernegalleri de kommer med. I tillegg til de norske landslagsspillerne finner vi Holger Glandorf, svenske Jim Gottfridsson, danskene Lasse Svan, Anders Zachariassen og polske Michal Jureski for å nevne noen.

Bilettene slippes 26.november, så løp og kjøp så snart de åpner. Elverum har som mål å slå publikumsrekorden fra kampen mot PSG, da var det 12.377 tilskuere innenfor dørene. Noen bedre?

Følg med på Elverum sine sider for oppdateringer

Champoins League «tabellen» i gruppe A ser i skrivende stund slik ut: