Nøtterøy blir morsomme

Publikum i Nøtterøyhallen fikk mye for penga. Det eneste som manglet var poeng.

Viking var det førende lag i første omgang. Fra midten av omgangen og ut ledet de med tre til fem mål. MEN; omgangen ble avsluttet med en Johnny Jensen piruett-backhand som lå klint oppe i krysset. Hadde kjøpt billett bare for å se denne i reprise.

I andre omgang hadde Viking kontroll i de første tyve minuttene. Men Nøtterøy ga seg aldri. De lå å pustet Viking i nakken hele tiden. Det ga resultater. Flere ganger lå de under kun ett og to mål. På stillingen 26-27 ble det «fyr i teltet». Nøtterøy erobrer ballen i forsvar og starter kontra. Da høyrevingen blir spilt gjennom alene med keeper var det et unisont «neeiiiiii» fra publikum da en god Viking keeper reddet skuddet.

Viking klarte heller ikke i neste angrep å sette ballen i mål. Og nok engang fikk Nøtterøy anledning til å utligne. De spiller seg til nok en 100% sjanse, men skuddet går i bakken og opp i tverrleggeren. Denne gangen straffer Viking dem hardt og øker ledelsen til 26-28 sekunder senere.

Derfra og ut var det klart at poengene kom til å bli med Viking hjem til Stavanger.

Med Johnny Jensens storspill som inkluderte en bachand og et fantastisk underarmskudd, de utrolige minuttene på stillingen 26-27, og Kjetil Strands 12 mål i hodet setter jeg meg i bilen. Det første jeg tenker er: Disse to lagene skal jeg se flere ganger i år, og jeg gleder meg allerede.

 

Her ser du hva Nøtterøy skriver på sine sider

Her ser du hva Viking HK skriver på sine sider

(Bildet er fra en tidligere anledning)