Norsk Topphåndball styrkes

Norsk Topphåndball styrker sin posisjon med Joachim Jensen som nyansatt Salgssjef.

Joachim Jensen tar nå på seg oppgaven som salgssjef i Norsk Topphåndball (NTH). Jensen kommer til den nyopprettede stillingen fra sin posisjon som daglig leder i IT-selskapet Frontpage Communication, som han selv startet for drøye fem år siden.

Opprettelsen av stillingen og ansettelsen av Jensen er et resultat av prosjektet ”styrking av topphåndballen”. Et samarbeidsprosjekt mellom NHF, NHF’s Regioner og NTH der det jobbes med organisasjon, arrangement og salg/marked.

Jensens hovedoppgave vil bestå i å hente inn samarbeidspartnere til eliteserien i Norge, Postenligaen, på både herre- og damesiden.

– Det er første gang dette gjøres i Norge. Med alle de profilene som finnes i Postenligaen og den økte aktiviteten i klubbene har håndball-Norge aldri hatt et bedre produkt for bedrifter og samarbeidspartnere, sier Jensen.

Ansettelsen er også en bekreftelse på at Norsk Topphåndball nå satser sterkt på å hente inn midler for å styrke sporten og publikumsinteressen.

– Håndball er den idretten som interessen øker mest rundt i land som Tyskland og Danmark. Norge er allerede en håndballnasjon, og jeg opplever at det har vært en positiv utvikling de siste årene.  Men det er fortsatt mye vi kan gjøre for ytterligere å styrke håndballen som produkt også her i landet. Min jobb vil være å hente inn ressurser og samarbeidspartnere slik at vi kan gjøre opplevelsen enda bedre for publikum. Entusiasme, interesse og stødige samarbeidspartnere går hånd i hånd med en sikker fremtid for sporten.

Jensen har lang erfaring innen salg, og vil også bistå klubbene ved behov, ikke minst når det gjelder best mulig å utnytte nye muligheter som stadig åpner seg. Samarbeidspartnerne vil blant annet få en helt ny eksponeringsmulighet, i og med at Postenligakampene sendes på TV 2 Sumo fra og med 1. desember.

Selv om Jensen kommer fra IT-bransjen, er han godt kjent i idrettens verden. Han var en av grunnleggerne av John Arne Riises Fotballskole, og var avgjørende i å bringe Steven Gerrard til Norge i sommer. Dessuten har han selv en fortid på håndballbanen.
– Jeg har spilt håndball, og har flere venner som spiller på nasjonalt nivå, eller som profesjonelle i utlandet. Men selv egner jeg meg definitivt bedre til å styre budsjetter enn til å score mål, sier Jensen.

Kontaktinformasjon:
Joachim Jensen: joachim.jensen@topphandball.no og tlf. 977 17 044.
Hein W. Barthold: hein.barthold@handball.no og tlf. 90 74 03 10