Myrhol opereres

Bjarte Myrhol (bildet) skal under kniven fredag.

Årsaken er ryggproblemer Rhein-Neckar Löwen spilleren sliter med.

En prolaps fører til smerter, og et inngrep skal få slutt på disse smertene i følge TV2 Sporten.

Trolig vil det ta en til tre måneder før Myrhol er tilbake i spill igjen.

– Det er ikke optimalt. Jeg er egentlig veldig skuffet over at jeg må gjøre det. Jeg er fit ellers, og synes det er morsomt med idrett om dagen. Jeg er dessuten litt motsatt av alle, og synes det er kult med oppkjøringstrening, sier Myrhol, som forklarer at plagene kommer når han beveger seg i høy fart.

– Smertene i dagliglivet er ikke så ille, men jeg har ikke klart å løpe på en god stund. Men nå håper jeg det blir en endring på det, og jeg går inn med godt mot, sier Myrhol til TV2 Sporten.

(NTH Web.red)