Larvik og Dinamo videre

 

Larvik var klar som gruppevinner allerede før den siste kampen i gruppe D i Champions League. Dinamo vant 26-23 og slår dermed følge med Larvik til hovedrunden.

Larvik var fra før klar for hovedrunden, og kampen mot Dinamo var således uten betydning. Det sttod imidlertid 10-10 til pause, og Larvik-jentene gav seg ikke uten kamp.

 

Den siste kampen i gruppen, mellom Buducnost og FCK, avgjør hvem av de to som går til Cupvinnercupen. Kampen spilles i Montenegro kl. 1800 lørdag.

 

Lene Rantala var kanongod i målet i 1. omgang, og reddet blant annet et par straffekast.

 

Emily Stang Sando kom innpå fra start i 2. omgang, og fikk spille resten av kampen. Pia Christine Narvesen fikk spille i angrep etter pause. Marianne Iversen spilte hele kampen.

 

– Vi gjør en fantastisk flott gjennomføring. Det er gøy å se at vi spilte en så god kamp og henger med så lenge med sju utespillere. Noen av spillerne har ikke så mye E-cuperfaring, og vi bruker noen spillere på litt fremmede posisjoner, sier Tor Odvar Moen.

 

Kampen i Volgograd var jevn i 45 minutter. Sist gang lagene var likt var på stillingen 17-17 etter 13 min. De neste ti minuttene ga 1-7 for Larvik og løpet var kjørt i forhold til å kunne ta med seg poeng fra Volgograd.

 

Champions League gruppe B ble ferdigspilt fredag. Hypo slo hittil ubeseirede Krim, og de to er dermed klare for hovedrunden.

 

Gruppe A og C spilles ferdig i morgen. Her er allerede regjerende mester Viborg og Oltchim klare som gruppevinnere.