Kort vei til trygg grunn

Ramune Pekarskyte og Levanger HK ligger på 11.plass på tabellen, men veien opp til trygg grunn er poengmessig relativt kort. Spørsmålet er imidlertid om laget klarer å ta poeng mot Tertnes? Oppgjøret er ett av fem i Postenligaen damer denne helgen.

Men la oss starte med begynnelsen:

Larvik – Fredrikstad, lørdag 15.jan kl 1800.

Vestfoldingene får hjelp til å fylle tribunene av en lang rekke spillere som deltar i den tradisjonsrike PWcupen denne helgen. Men også Fredrikstad har varslet at en busslast med supportere er på vei, og den som tror at Kamilla Ersek og FBK-jentene gir seg uten kamp, må tro om igjen.

Levanger – Tertnes, søndag 16.jan kl 1730.

Bare seier er godt nok for Tertnes som ønsker å holde stand i kampen om de gjeveste medaljene. Samtidig er bare seier godt nok også for Levanger som gjene vil opp over nedrykksstreken. Vi tør minne om at Levanger spilte uavgjort borte mot Byåsen i siste kamp før jul.

Sola – Selbu, søndag 16.jan kl 1800.

Selbu har ryggen mot veggen der man for øyeblikket er nummer 12 av de 12 lagene i Postenligaen. Men to poeng mot Sola vil føre laget opp på trygg grunn, i det den nedre delen av tabellen er jevn. Sola stiller på hjemmebane med selvtillit etter knappest mulig seier i siste kamp; 28-27 bortemot Vipers.

Flint Tønsberg – Vipers, søndag 16.jan kl 1800.

Her møtes to lag med like stor revansjelyst etter siste runde; Mens Flint tapte på Christine Hommes 23-22 mål for Nordstrand i siste sekund, måtte Vipers se seg slått med ett mål av Selbu. Begge lag er sultne på flere poeng, og vi tør spå at dette er helgens kanskje jevneste duell.

Storhamar – Byåsen, søndag 16.jan kl 1800.

Larvik-maskineriet malte i stykker Byåsen sist helg, mens Storhamar tok to sterke poeng borte mot Tertnes. Spørsmålet er om Byåsen reiser seg umiddlebart etter 10målstapet mot Larvik, eller om Storhamar tar en ny toppskalp, denne gangen på hjemmebane?

Helgen er kort sagt full av godbiter for oss som er glade i god håndball.

(NTH Web.red)