Kjøpsbetingelser Billetter

Retningslinjer for kjøp på Topphandball.no og klubbsider

På Topphandball.no og sidene til klubbene i Norsk Topphåndball kan du bl.a. kjøpe billetter, årskort og supporterutstyr fra klubbene. Det er den enkelte klubb som beslutter sortiment, tilgjengelighet og priser. Når du kjøper billetter aksepterer du klubbens (arrangørs) vilkår for billettkjøp. Benyttes eksterne partnere gjelder deres betingelser. Dette vil da fremkomme tydelig før kjøp.

Betalingsmåter
Du kan benytte Visa og Mastercard/Eurocars til betaling. Ved betaling benytter sidene systemer som er godkjent av Bankene. Du belastes for dine kjøp når du mottar ordrebekreftelsen.

Registrering
Du må registrere deg på vår internettside når du kjøper en billetter elle andre produkter. For å kunne sende deg produkter, og komme i kontakt med deg dersom det skulle være nødvendig, må du oppgi navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Ved senere kjøp kan du logge deg inn med brukernavn (e-postadresse) og passord (som du selv beslutter ved førstegangsregistrering). 

Personopplysninger
Norsk Topphåndball behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Kontaktinformasjonen din brukes kun av Topphandball.no og eventuelt arrangøren av arrangementet du har kjøpt billetter til.

Kortinformasjon
Når du handler hos Norsk Topphåndball blir betalingen behandlet av Dibs, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. 

Glemt passord
Send e-mail fra Logg inn feltet og du vil motta passord til mailadressen.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om billetter/produkter på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

 

Billetter

Priser og tilgjengelighet for billetter
Norsk Topphåndball eller klubb som avgjør hva en billett koster, og antall plasser som er tilgjengelig totalt eller per seksjon.  Alle priser er i norske kroner og vises inklusive merverdiavgift.

Avgifter
Det kan være avgifter på enkelte billetter. Dette vil fremkomme tydelig på de enkelte billetter før kjøpet gjennomføres.

Billetter
Billettene selges enten for soner eller nummererte plasser. Hva som gjelder for de enkelte arrangementer kommer tydelig frem ved billettkjøp. Billetter kjøpes på Topphandball.no eller på klubbens side.

Når billettene er godkjent betalt av kortselskap vil du få opp en ordrebekreftelse på skjermen som inneholder knapp for nedlastning av billetten (-e). Du printer selv ut billetten (pdf).

Norsk Topphåndball eller klubb har intet ansvar for at billetter kjøpt av andre er gyldige.

Avlyste arrangement
Norsk Topphåndball eller klubb forbeholder seg retten til å avlyse. Ved avlyst arrangement refunderes billetten.

Flyttede arrangementer
Norsk Topphåndball eller klubb forbeholder seg retten til å flytte arrangementer Billetter til flyttede arrangementer kan benyttes til ny dato. Ta kontakt for refusjon dersom du ikke vil benytte seg av billetter ved flyttede arrangement.

Refundering og bytting av billetter
Vi kan ikke refundere billetter som allerede er kjøpt eller bytte disse mot andre billetter.

Angrerett
I angrerettsloven kapittel 5 §19 står gjeldende begrensninger i angrerettsloven. Under punkt B står det: ‘Ved annet fjernsalg enn telefonsalg gjelder angreretten ikke for enkeltstående tjenester dersom selgeren ved avtaleinngåelsen forplikter seg til å levere tjenesten på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom’.  Enkeltstående tjenester som leveres på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom er for eksempel teater-, kino-, konsert- og flybilletter. I slike tilfeller er man i stedet henvist til de avbestillingsregler som gjelder. For produkter gjelder egne regler.

Begrensning av antall billetter
Norsk Topphåndball eller klubb kan sette begrensning av antall billetter en kunde kan kjøpe.

Kontakt oss
Vi ønsker å gi våre kunder god service. Har du spørsmål som du ikke finner svar på her, eller av annen grunn har behov for å komme i kontakt med oss kan dette gjøres her:

Norsk Topphåndball:    marked@topphandball.no          

Vi vil svare deg så raskt som mulig.

 

Om oss

Vilkår for bruk

Kjøpsbetingelser Billetter

Kjøpsbetingelser Produkter