Kjellings myke side

Håndballprofilen Kristian Kjelling har også myke sider.

I et intervju med magasinet Womens Weekend, delvis gjengitt av TV2 Underholdning forteller Aalborg-spilleren om livet som pappa.

Kjelling snakker varmt om barna Vida og Noah, og han legger ikke skjul på at papparollen har gjort noe med ham.

– Jeg må tidligere opp om morgenen. He he. nei, de har endret hverdagen min og kjærligheten min. Plutselig har jeg en utrolig stor kjærlighet og ansvarsfølelse for de to små som har kommet inn i livet mitt, som jeg aldri har hatt før. Det er helt unikt, sier Kristian Kjelling til Womens Weekend.

Han understreker imidlertid at han ikke tror han har forandret seg særlig som person etter at han ble pappa.

Aalborg – og Norges – store profil gifter seg forøvrig med forloveden Madeleine Lundberg til sommeren.

(NTH Web.red)