Kamper "hele" uka

I dagene tirsdag – søndag denne uken spilles det minst en kamp i Postenligaen menn hver dag.

Tirsdag 20.september kl 1900 Sandefjord – Drammen:
Sandefjord – Drammen møtes til det som er Sandefjord sitt comeback på øverste nivå. Laget var forberedt på en sesong i 1.divisjon, men rykket opp etter Oppsals exit. Nå er det endelig klart for første kamp, og det er selvest Drammen fra nabofylket Buskerud som er gjester. Storkamp i Jotunhallen.

Onsdag 21.september kl 1830 Viking – Follo:
Viking slikker sine sår etter det forsmedelige tapet mot Herulf Moss, og jakter umiddelbar revansje. Tapet mot nyopprykkede mossekråker blir betegnet som «pinling» og «flaut». Follo kommer fra triumf mot trippelmester Haslum i åpningen av sin nye storstue. Tøff oppgave venter i Stavanger Idrettshall.

Torsdag 22.september kl 1900 Herulf Moss – Runar:
Herulf var best i Stavanger sist, Runar var best i Vestfold-derbyet mot Runar. Hvem holder seg på vinnersporet i denne kampen? Mossehallen er stedet.

Fredag 23.september kl 1800 Drammen – Haslum:
Kanskje ukens største godbit? Mye av laget er skiftet ut for Drammens del i forhold til tidligere møter med Haslum, men kampene mot «naboen» (det er jo ikke SÅ langt fra Bærum til Drammen) er alltid spesielle. Haslum-spillerne uttalte i en samlet facebook-melding at «en skuffet spillergruppe beklager» etter tapet mot Follo, og nå jaktes det revansje her. Herlig fight i vente i Drammenshallen.

Lørdag 24.september kl 1600 BSK/NIF – Sandefjord:
BSK/NIF-spillerne jublet (bildet) på bekostning av ØIF i den første hjemmekampen for sesongen. I mellomtiden har det blitt tap mot Elverum (borte). Nå venter en ny hjemmekamp, denne gangen mot nykommer Sandefjord. Vestfoldingene får dermed også sin andre kamp på få dager i Postenligaen, og er kastet ut i det. Mer blå-jubel i Nordstrandhallen?

Lørdag 24.september kl 1700 FyllingenBergen – Elverum:
Denne kampen er for anledningen lagt til Stryn Storbane, og dermed er begge lag på reisefot i vakker vestlandsnatur. FyllingenBergen hentet poengene mot Runar hjemme for deretter å slippe inn et sent mål som «bare» gav uavgjort i bortemøtet med ØIF. Elverum kommer fra knepent tap mot Drammen og grei seier mot BSK/NIF. Hvem står distansen på Stryn?

Søndag 25.september kl 1600 Nøtterøy – ØIF Arendal:
Med to strake femmålstap i bagasjen mot Viking og Runar, er Geir Erlandsens Nøtterøy-mannskap sultne på å hente begge poengene. Sultne er også ØIF, som tapte mot BSK/NIF, for deretter å kapre poenget i sluttsekundet med utligning mot FyllingenBergen hjemmes sist. Tøff batalje på gang i Nøtterøyhallen.

Det er med andre ord duket for topphåndball i flere arenaer – og med flere muligheter til å se flotte scoringer, tempo og artisteri fra landets beste klubber. Ta turen i en arena DU også.

(NTH Web.red)