Jakter på én million

 

Vipers Kristiansand jakter på en million kroner før nyttår. – Vi gjør det vi må for å unngå et nytt poengtrekk fra Håndballforbundet, sier nestleder i Våg Håndball, Per Gunnar Kvam til Fædrelandsvennen.

For å få påfyll i en slunken klubbkasse tegnes det nå blant annet sponsoravtaler der bedrifter betaler 10 kr pr tilskuer på lagets hjemmekamp mot Larvik neste onsdag. Målet er 700 tilskuere i Karusshallen på denne kampen.

 

I tillegg skal blant annet spillerne jobbe noe dugnad med eksempelvis å få flere i lokalmiljøet til å støtte laget gjennom grasrotandelen i Norsk Tipping.

 

Våg Håndball teller 37 juniorlag i tillegg til flaggskipet i Postenligaen kvinner, laget som går under navnet Vipers Kristiansand. En gjeld på ca 600 000 kroner og et behov for 400 000 kroner til å sikre den daglige driften, gjør at man nå går nye veier for å skaffe inntakter.

 

Klubben ble trukket i poeng før seriestart i 07/08 på grunn av økonomiske problemer. Ved å gjennomføre ulike tiltak nå, håper man å unngå tilsvarende sanksjoner i fremtiden.