Jakter nye poeng

Det står tre kamper på menyen i Postenligaen kvinner onsdag.

Tertnes – Selbu spilles kl 1800.

Med all reespekt for Selbu, her skal Tertnes ta to poeng. Eller sagt på en annen måte; tar man ikke poengene mot den definitive tabelljumboen er det grunn til å stille spørsmål ved om Tertnes’ medaljeambisjoner er reelle. Før onsdagens kamp er bergenserne på 3.plass med 17 poeng, likt med Stabæk på 4.plass.

Levanger – Flint Tønsberg spilles kl 1800.

Levanger lader opp til historiens siste hjemmekamp i Levangerhallen før den splitter nye Trønderhallen skal tas i bruk. Målet er å krone epoken i den gamle hallen med to poeng mot vestfoldingene. Noen enkel kamp blir det imidlertid ikke, for Marianne Iversen (bildet th.) har spilt jevnt med flere den senere tiden, og er i lokalavisen Tønsbergs Blad omtalt som «drama dronningene». Dette blir trolig helt jevnt.

Larvik – Nordstrand spilles kl 1900.

Siste duell ut blant onsdagens tre kamper er Larviks møte med Nordstrand, og en mulig søskenduell mellom Kaja Mørk og Larvik-tvillingene Nora og Thea Mørk.

Larvik spilte en heller svak kamp mot Leipig i Champions League lørdag, men viste styrke ved å likevel vinne foran drøyt 5000 tilskuere i Tyskland.

Mot et Nordstrand-lag som nylig har tapt både hjemme mot Storhamar og borte mot Levanger bør det være klart for to nye Larvik-poeng i Arena denne sondagen.

(NTH Web.red)