" />

Innspurten starter

Haslum-gutta (bildet) forbereder seg på «nabomøte» med BSK/NIF.

Denne helgen unnagjør herrene sin 18.serierunde. Det begynner virkelig å tette seg til i kampen om de viktigste plasseringene.

Drammen gikk på et feilskjær onsdag, det samme gjorde Fyllingen. Elverum tok derimot ett poeng, og overtok sølvplassen fra Fyllingen. Hvert poeng teller i den viktige medaljekampen i Postenligaen for herrene.

Drammen topper med 26 poeng etter 17 kamper. Elverum har 23 poeng, men har allerede spilt sin attende runde. Fyllingen har 22 poeng, men har da 17 kamper, og kan gå forbi Elverum igjen med seier søndag.

Runar jager etter på fjerdeplass med 22 poeng på sine 17 kamper. Follo med 20 poeng på femte plass (også 17 kamper) er heller ikke uten medaljemulighet.

i bunn er det en hard kamp om å kapre kvalkplassen og dermed unngå direkte nedrykk. Sandefjord på kvalikplass har 8 poeng, fulgt av Haugaland og Bodø på de to nedrykksplassene, begge med 7 poeng. Stord på 9.plass har 16 poeng.

Dermed synes det klart at de tre nederste lagene har EN oppgave nå. Å kapre kvalikplassen. Vi tør spå et bikkjeslagsmål.

Søndagens runde:

Drammen – ØIF Arendal kl 1600

Stord – Follo kl 1645

Sandefjord – Bodø kl 1700

Fyllingen – Runar kl 1800

Haslum – BSK/NIF kl 1800

Haugaland – Elverum i den 18.runden er allerede spilt, med klar seier til Elverum.