Ingrid og Norge

Ingrid Ødegaard (bildet) leverte en grei forestilling i det norske målet, men det ble likevel russisk seier 30-27 søndag kveld.

Til pause stod det 15-15 i Gjøvik Fjellhall.

Norge ledet på det meste med seks mål i 1.omgang, og med fire mål i 2.omgang.
I begge tilfellene kom imidlertid de russiske spillerne sterkt tilbake, for i 2.omgang å feste et grep om kampen.

– Vi vant sammenlagt, kommenterer landslagssjef Thorir Hergeirsson tørt til TV2 etter kampen. Vel vitende om at lørdagens kamp endte med 30-26 i norsk favør.

Thorir skryter av flere unge spillere som virkelig har vist at de ønsker å være med på laget i fremtiden, og gir samtidig også ros til de av spillerne som har vært med tidligere, og som nå har tatt fremtredende lederroller i de mer etablerte spillernes fravær.

– Dessuten scores det nå flere mål fra distanse enn på lang, lang tid. Det skal vi være godt fornøyd med sier Hergeirsson.

Med 10 mål i lørdagens kamp og 9 mål i dagens kamp, har Linn Jørum Sulland virkelig markert seg i løpet av de to kampene. Sulland selv er naturlig nok godt fornøyd.

– Jeg har engtet etter disse mulighetene, så dette var veldig deilig, sier Linn Jørum Sulland til TV2 etter kampen.

Norske målscorere mot Russland søndag:

Tine Rustad Kristiansen 4,
Linn Jørum Sulland 9,
Amanda Kurtovic 3,
Pernille Wibe 1,
Tine Stange 4,
Karoline Næss 2,
Camilla Herrem 3,
Kristin Nørstebø 1.

PS: Ingrid Ødegaard var bare en av tre målvakter som fikk prøve seg i søndagens kamp. Også Byåsens Guro Rundbråten og Stabæks Silje Solberg fikk sine minutter mellom de norske stengene.

(NTH Web.red)