Hvem tar sølv?

Drammen har fått sitt seriegull. Men kampen om sølvet pågår fortsatt. Tør vi spå dødt løp mellom Elverum og Runar også etter 21.runde?

Runar-spillerne er trolig knappe favoritter i møtet med rivalene fra Sandefjord, på STIFs egen bane. Begge lag har viktige poeng å kjempe om, i det STIF kjemper for å unngå nedrykk.

Men med medaljelukt i nesen bør Rambo og co være i stand til å yte det lille ekstra som gir seier.

Elverum har besøk av BSK/NIF, og også i denne kampen snakker vi kun om knappe favoritter. BSK/NIF har levert en solid sesong med godt spill mot mange antatt bedre lag, og skal defnintivt tas på alvor i denne kampen.

Men med siste hjemmekamp som utgangspunkt, og Taiga’n i ryggen, tror vi på en knapp hjemmeseier for Elverum mot BSK/NIF-gutta.

I bunn av tabellen kjemper nevnte STIF for å unngå å falle ned på nedrykksplass. Ett poeng skiller STIF fra Bodø HK på nedrykk, og det blir da utvilsomt kamp om poengene her.

Mens STIF er verter mot Runar, har Bodø besøk av et ferdigspilt Drammen-lag. Drammen skal normalt være et langt bedre lag enn Bodø. Men med motivasjon i tankene, tør vi påstå at Bodø har en mulighet til å ta livsviktige poeng i dette oppgjøret.

I såfall bytter STIF og Bodø plass på tabellen før den siste runden.

I tillegg til bunn og toppstrid kjempes det om viktige poeng på plassene 4 til 9, der alle lag i teorien har mulighet til å bli «hva som helst», avhengig av resultaene onsdag.

Kort sagt; det er en meget spennende innspurt vi går i møte i Postenligaenfor menn.

Kampoppsettet onsdag ser slik ut:

Elverum – BSK/NIF kl 1800

Bodø – Drammen kl 1800

Sandefjord – Runar kl 1800

ØIF – Haslum kl 1800

Follo – Fyllingen kl 1830

Stord – Haugaland spilles torsdag kl 1830.