Hvem tar GULL?

Oslo Spektrum, håndball og 30.desember. Det har blitt en tradisjon å skulle kåre Norgesmestere på den nest siste dagen i året. Denne romjula er intet unntak, og Follo-fansen (bildet) er blant dem som gleder seg til å innta storstua torsdag.

Både seniorene og juniorene skal få sine mestere denne torsdagen, og Oslo Spektrum er som vanlig gjort klar til storinnrykk av håndballsupportere.

Flere av lagene melder om solid forhåndssalg av billetter til finalene. Det er med andre ord all grunn til å tro at vi får en folkefest også i år.

Programmet for dagen ser slik ut:

Kl 1215 kvinner junior: Tertnes – Byåsen
Tertnes-jentene spiller finale etter å ha slått ut Nordstrand med 38-26 i sin semifinale. Byåsen beseiret Flint med 33-26

Kl 1415 menn junioer: Falk – FyllingenBergen
Falk var å regne som underdogs i semifinalen borte mot Haslum, der sistnevnte kjempet for å få to lag i Spektrum. Falk ville det annerledes og vant 40-30. Også den andre semifinalen ble målrik, i det FyllingenBergen slo Drammen 42-39.

Kl 1645 kvinner senior: Larvik – Vipers
Larvik tok seg til cupfinalen ved å slå ut et hardt kjempende Storhamar med 26-20. Vipers fikk en noe lettere vei med sin 33-19 seier over Gjøvik i sin semifinale.

Kl 1945 menn senior: Haslum – Follo
De to lagene i mennenes finale har begge til felles at de stod for to borteseiere i semifinalene. Haslum slo ut Elverum med solide 39-29 i Elverumshallen, mens Follo overrasket Runar-fansen med å slå ut vertskapet med 24-21.

I fjor ble det arrangert en fotokonkurranse i regi av Norsk Topphåndball under NM-finalene. I år samarbeider klubbene og Norsk Topphåndball om å la deg vinne en signert cupfinaledrakt. Les mer om konkurransen her.

30.desember er håndballens store fest-dag i nasjonal klubbsammenheng. Topphandball.no skal ikke spå noe utfall. Men at det blir en dag fylt med følelser, glede og skuffelse, ja det tør vi påstå med sikkerhet.

Ta turen i Spektrum og opplev stemningen på nært hold selv. Billetter får du via Billettservice.no eller i Oslo Spektrum.

(NTH Web.red)