" />

Hvem går ned nå?

Web-redaktøren sikter ikke ikke til nedrykk når ordet «ned» tas i bruk i overskriften. Det handler mer om billedlig å fortelle at vi går i møte en spennende onsdag med flere flotte dueller i Postenligaen, og at det utvilsomt vil være noen tapere.

FyllingenBergen – BSK/NIF spilles onsdag kl 1830

FyllingenBergen kjemper for 4.plassen på tabellen, med to poeng opp til denne pr nå. BSK/NIF ser ut til å havne midt på tabellen i år, og selv om det ikke nytter å hvile på laurbærene resten av sesongen, er det neppe her gjestene kommer til å trygge plasseringen sin. Motivasjon og hjemmebane gir H til de gule? Bildet over er fra et tidligere møte mellom de to klubbene.

Viking – Runar spilles onsdag kl 1830

Dette er den andre av de to kampene i Postenligaen herrer denne onsdagen. Viking er likt med ovennevnte BSK/NIF på tabellen og ser ut til å kunne ende som en middelhavsfarer. Runar er på sin side bare poenget over kvalikplassen, og skal ikke stole for mye på at andre lag vil hjelpe dem å holde Stord bak Runar på tabellen. Motivasjonen gjør at tipset her blir B.

Så skal vi til kvinnenes Postenliga, som byr på tre dueller denne onsdagen.

Selbu – Levanger spilles onsdag kl 1800

Det er klart for et lokaloppgjør i Trøndelag denne onsdagen, og spørsmålet er om det er Selbu eller Levanger-spillerne som får mest å juble for denne gangen? Selbu har hele syv poeng opp til kvalikplassen, og synes å være på vei ned nær sagt uavhengig av utfallene i de neste kampene.

Levanger på sin side har bare poenget ned til kvalikplassen, og det er kun seier som gjelder her om det ikke skal bli alt for spennende i de siste fem kampene. Basert på hva lagene har vist, er det Levanger som får tipset i dette Trønder-oppgjøret.

Sola – Larvik spilles ondag kl 1800

Sola kom til kort mot Storhamar på Hamar sist, og får neppe noen enklere oppgave mot Larvik. Vestfoldingene er på topp, og det er neppe Åsenhallen som får «æren» av å bli arenaen der Larvik går på sitt neste tap i Postenliga-sammenheng. Noe annet enn borteseier her vil være en stor overraskelse. kort sagt.

Stabæk – Tertnes spilles onsdag kl 1800

Linn Gossé (bildet t.v.) tar turen over fjellet med sine nye klubb Tertnes for å møte tidligere lagvenninner i Stabæk. Rett skal være rett, Gossé har for alvor «blitt bergenser». Men å møte klubben man startet sin elite-karriere i vil da vel uansett alltid være noe spesielt?

Poengmessig er det fortsatt teoretisk mulig for både Storhamar og Stabæk å ta seg opp til tredjeplassen før sesongslutt, men akkurat nå er det nettopp Tertnes som har grepet om medaljene.

Blir det borteseier i denne duellen, tør vi påstå at det hele er avgjort.

 

Vinner Stabæk, blir det fortsatt en slags kamp om medaljene.

Stabæk er aldri enkle å møte, det er heller ikke Tertnes. Det er talent i begge lag, og selv om Tertnes har spillere med noe mer rutine, viste Stabæk i bortemøtet med Byåsen sist at laget alltid skal tas på alvor.

Kanskje onsdagens mest interessante duell? Har du sjansen bør du ta deg en tur for å oppleve TOPP håndballunderholdning.

(NTH Web.red)