Hva nå, Stine?

Thorir Hergeirsson overrasket håndball-Norge og Stine Bredal Oftedal (bildet) selv med å ta henne ut til EM. Denne helgen er det imiderltid mer hverdagslige oppgaver som venter for Stine og hennes kolleger i Stabæk.

Det er to lag som kniver om plassene 4. og 5. for øyeblikket som møtes i Karusshallen. Vi tør spå en jevn og tøff kamp mellom de rosa og de blå.

Vipers – Stabæk spilles i Karusshallen søndag kl 1800.

Nordstrand har betegnet møtet med Fredrikstad som årets viktigste kamp, basert på tabellsituasjon og poengfangst så langt i sesongen. Spørsmålet er om Kine Rustad Kristiansen tar poeng for sine nye klubb Fredrikstad mot sine gamle lagvenninner i hovedstaden?

Nordstrand – Fredrikstad spilles i Nordstrandhallen søndag kl 1800.

Oppgjøret Selbu – Flint er helgens siste duell på kvinnesiden. Her er det duket for et realt bunnoppgjør. Vil Pål Oldrup Jensens talentfulle Flint-mannskap ta med seg poengene hjem, eller vil Trine Haltviks rutine bidra til at Selbu vinner?

Selbu – Flint spilles i Selbuhallen søndag kl 1800.

Ta deg en tur i nærmeste arena og opplev god håndball DU også. Dette er forøvrig de siste kvinnekampene på denne siden av nyttår, ettersom Møbelringen cup og EM står for tur.

(NTH Web.red)