Herlige sluttspilldager

Med vertene Drammen på tribunen i eget sluttspill, er alt åpent på herresiden. Vil Sondre Paulsen og ØIF overraske og gå hele veien?

ØIF trakk Fyllingen i sin semifinale, og på nøytral bane i Drammen blir det vidåpent mellom de to lagene. ØIF har overrasket positivt med å etablere seg på øvre halvdel av tabellen i år, mens Fyllingen overrasket negativt med å falle som en sten på tabellen i den siste halvdelen av sesongen.

Nå skal det selvsagt nevnes at Fyllingen var laget som slo ut Drammen i kvartfinalen. Noen walk over for ØIF blir Fyllingen definitivt ikke. Men strategen Leif Gautestad og hans elever virker å være parat til å klare det meste.

Også den andre semifinalen blir særdeles spennende. Runar – Elverum er etter vår oppfatning et vidåpent oppgjør, Eller som det er sagt fra Elverum-leiren; Det laget som mobiliserer mest går til finalen.

Kvinnene

På kvinnesiden ser semifinaleoppsettet langt mer forutsigbart ut. Larvik er trukket mot Tertnes, mens Byåsen er trukket mot Storhamar.

De to beste lagene ser dermed ut til å ha gode muligheter til å møtes i en ny finale.

Men Storhamar har vist at man på gode dager kan spille jevnt med Byåsen. I Tertnes husker man dessuten fortsatt sluttspillet for noen år siden der Larvik ble slått ut etter en strålende Tertnes-kamp i Bergen.

Noen «garanti» for at Larvik og Byåsen møtes i finalen kan vi derfor naturligvis ikke gi.

Men det er fristende å antyde at Larvik – Byåsen og Elverum – ØIF blir årets finaler. Et tips som står for web-redaktørens egen regning.

Slik spilles kampene:

Fredag 30. april 

Lørdag 1. mai 

13.00 Storhamar – Byåsen

15.00 ØIF Arendal – Fyllingen

17.00 Tertnes – Larvik

19.00 Runar – Elverum

09.00 Bronsefinale Kvinner

10.45 Bronsefinale Menn

12.45 Finale Kvinner

14.45 Finale Menn

TV 2 sport sender kampene fredag og bronsefinalene, mens finalene går på TV 2 hovedkanalen.