Hedins Aalborg-kontrakt

Medlemmene i Norsk Topphåndball misliker at landslagssjef Robert Hedin også er trener i danske Aalborg.

Spørsmålet ble behandlet på et medlemsmøte i Norsk Topphåndball, som er en sammenslutning av de 24 klubbene som til enhver tid utgjør lagene i Postenligaen kvinner og menn.

– Det er ingen i vår organisasjon som mener at dette er en heldig beslutning, sier styreleder i Norsk Topphåndball (NTH), Knut Waage.

Norges Håndballforbund (NHF) har gitt landslagssjefen tillatelse til å trene Aalborg ut denne sesongen, med det argument at Hedin og Norge trolig vil bli styrket i sine forberedelser til vinterens EM. Det blant annet fordi Aalborg har tre norske landslagsspillere i troppen sin.

Medlemmene i NTH var på medlemsmøtet klinkende klare på at Robert Hedins kontrakt med Aalborg bare må være en midlertidig løsning. En videre kontrakt vil av klubbene bli sett på som uakseptabelt.

– Mange klubber er misfornøyd med jobben Robert Hedin har gjort inn mot klubbene her hjemme. Den blir neppe bedre når han nå skal lede Aalborg. Hvis landslagssjefen ønsker mer tid på gulvet er han hjertelig velkommen til alle våre klubber, sier Knut Waage.

(NTH Web.red)