GVHK scoret fem

 

GVHK – Vipers endte 19-20 etter svak offensiv uttelling i 2.omgang for Gjøvik og Vardal.

GVHK ledet 14-12 ved pause, men scoret bare fem den siste halvtimen og tapte på en kontring i sluttsekundene. Vipers kunne juble over seier 20-19, og nå blir det litt av en innspurt, melder Gjøvik og Vardal.

 

Bunnstriden er farlig nær for Opplendingene etter tre strake tap, og på de åtte siste kampene skal laget møte de fem lagene som ligger øverst: Larvik, Byåsen, Storhamar, Tertnes og Nordstrand.

Det startet bra i en første omgang som bølget fram og tilbake: 0-1, 3-1, 3-5, 6-5, 8-9 og 12-10 forteller om nok en spennende berg-og-dalbanekamp. I omgangens siste sekund satte Ingrid Strand inn straffekast, slik at GVHK kunne gå til pause med ledelse 14-12.

 

En hektisk start på andre omgang ga 15-12 til GVHK, utvisning til Lucy Wilamowska og straffemiss av Vipers. Gjestene fra Kristiansand holdt så buret reint i nesten åtte minutter og var ajour på 15-15 og 16-16, som for øvrig stod seg i fire minutter. GVHK kom seg foran igjen på 19-18 etter 22 minutter med det som dessverre skulle vise seg å bli kampens siste hjemmescoring.

 

Gjestene tok timeout minuttet før slutt, men mislyktes med sin avslutning. Dermed fikk GVHK et siste angrep og sjansen til å avgjøre. Det endte med teknisk feil og Vipers-kontring som satt i mål tre sekunder før sluttsignalet gikk.

 

Dermed gikk Gjøvik og Vardal på sesongens andre ettmåls-tap på hjemmebane. Vipers klatret opp på kvalikplass, men er nå bare to poeng bak GVHK.