Gutta i gang igjen!

Etter en lang VM-pause er det endelig klart for nye kamper i Postenligaen herrer.

Vålerenga – Elverum spilles lørdag kl 1700

Bohemene kjemper for å overleve i Postenligaen med tre poeng opp til kvalikplassen for øyeblikket. Elverum kjemper om gull, og har ikke råd til å avgi poeng mot et bunnlag. Det blir også en supporterkamp mellom Klanen og Taiga’n. Unge Enga-gutter blør for drakta men må til slutt se seg slått av gullkandidaten?

Stord – ØIF Arendal spilles søndag kl 1700

Åtte poeng på 12 kamper for Stord, mens ØIF har sanket 15 på sine 12 kamper. Leif Gautestads disipler i Arendal-laget er kanskje det beste på papiret, men ute i havgapet i vest er det aldri enkelt. Vi spår en jevn duell.

Oppsal – FyllingenBergen spilles søndag kl 1800

Oppsal har i følge egne nettsider brukt VM-pausen godt, og var blant annet solide i en treningskamp onsdag. FyllingenBergen er imidlertid et langt bedre lag enn onsdagens treningsmotsander Lillestrøm, og en seier mot et 1.divisjonslag skal kanskje ikke tillegges for mye vekt. FyllingenBergen møter to av Oslo-lagene i løpet av en uke, og bør strengt tatt stå distansen i begge. Grei B, spår vi.

Drammen – BSK/NIF spilles søndag kl 1800

Dette er første mulighet for Espen Lie Hansen (bildet) å vise seg frem på hjemmebane etter VM-triumfen. Vi er selvsagt fullt klar over at VM ikke ble en triumfferd for Norge som lag, men vi tør påstå at Espen som en av de unge som virkelig viste seg frem i VM, kan være godt fornøyd likevel. Nå trekker han og DHK-gutta i sine vanlige blå drakter, mens BSK/NIF må ty til bortedrakter. BSK/NIF skal tas fullt på alvor, men om Marinko Kurtovic skal lede DHK til gull i sin siste sesong i klubben, skal det bli to poeng i denne.

Follo – Runar spilles søndag kl 1800

Siste kamp ut denne søndagen er da Follo sitt møte med Runar. Tabellmessig et oppgjør mellom to jevne lag, og for Follo en viktig mulighet til å få ordentlig kontakt med den trygge grunnen. Vinner Runar her, vil Follo ha minimum tre poeng opp til sikker plass. Det er selvsagt mange poeng igjen å spille for i sesongen også etter denne, men ut fra dagens tabellposisjon er dette en nøkkelkamp for vertene. Hjemmebane avgjør?

Guttas Postenliga er med dette i gang igjen, og vi gleder oss til flere fine kamper. Ta gjerne en tur i nærmeste Postenliga-arena du også!

PS: Viking – Haslum spilles onsdag.

(NTH Web.red)