Gøril tilbake til Norge?

Gøril Snorroeggen har slitt med skader, men har endelig blomstret i Esbjerg. Nå er det snakk om at hun kan komme tilbake til norsk klubbhåndball. Men foreløpig er det ikke Byåsen-drakta det er tale om.

Rødfargen kan bli byttet ut med rosa.

Klubben heter nemlig Vipers.

Årsaken er enkel; Gøril Snorroeggens kjæresten Alexander Lund Hansen spiller for Start, og både han og Gøril Snorroeggen selv ville sett det som ideelt for begge å spille for klubber i samme by.

Da er Vipers Kristiansand det eneste naturlige valget.

– Vi har tenkt på det og diskutert det. Det hadde vært best om vi bodde sammen, selv om det er Esbjerg som gjelder nå. Jeg har to og et halvt år igjen av kontrakten, sier 25-åringen til Fædrelandsvennen.

– Det er vanskelig å være kjæreste i en bransje som dette. Jeg skulle ønske at hun flyttet hit, like mye som hun ønsker at jeg flytter til Esbjerg, sier Start-målvakten til avisa.

Vipers-trener Peder Langfeldt har allerede vært i kontakt med Snorroeggen.

– Vi har snakket litt sammen. Gøril er en spiller som holder høy internasjonal klasse. Det hadde vært en fantastisk spiller å få hit. Vi har sagt at vi er interessert dersom hun vil komme, sier Langfeldt til Fædrelandsvennen.

(NTH Web.red)