Gjensyn med Krim

Jakten på nye trofeer og mer jubel er i gang for Larvik HK.

Tirsdag ble det klart at Larvik HK møter Podravka og Krim i det innledende gruppespillet i Champions League.

Både Krim (Slovenia) og Podravka (Kroatia) er gamle kjenninger av Larvik HK i E-cup sammenheng. Lagene har møttes flere ganger, blant annet var Podravka motstander da Larvik gikk til topps i CupWinners Cup våren 2005.

I tillegg til Larvik, som var seedet på høyeste nivå i trekningen, Krim og Podravka, skal det som er Champions League gruppe B kompletteres med vinneren fra kvalikgruppe 1 i den andre kvalikrunden.

I den kvalifiseringsgruppen spiller Cluj (Romania), Rostod Don (Russland), Viborg (Danmark) og vinneren fra den ene av gruppene i første kvalikrunde.

For dermed å redegjøre: Larviks siste motstander blir klar på denne måten:

Üsküdar (Tyrkia), Zajecar (Serbia), Juventa Michalovce (Slovakia) og Britterm Vesell (Tjsekkia) møtes i første kvalfiseringsrunde. De to beste lagene i gruppen går videre til andre kvalifiseringsrunde.

Det er vinneren av denne gruppen som så går til kvalifiseringsgruppe med Cluj, Rostov Don og Viborg.

De fire lagene gjør da opp om den siste plassen i gruppespillet hvor altså Larvik, Krim og Podravka er trukket i dag.

Larvik HK sin kamp for å beholde trofeet i Vestfold er i gang. Kort og godt. Og selv om kvalikkamper skal spilles og både runde en og to i kvalifiseringen skal avgjøres før vi har fasiten, er det nok mange som allerede nå håper det er Viborg som finner veien til Larviks gruppe, særlig av hensyn til mulighet for supportertur.

(NTH Web.red)