Fyllingen tåler ikke tap

Det tilspisser seg i kampen om medaljene i Postenligaen for herrene.

Onsdag spilles den 20.serierunden, og Fyllingen tåler kort og godt ikke tap hvis det skal bli sølvmedalje i årets seriespill. Også bronsen kan bli vanskelig å knipe om det avgis poeng her.

Fyllingen tar i mot Elverum, og det er gjestene som har to poengs fordel på sine verter før dette møtet. Taper Fyllingen mot Elverum, vil Bergenserne ha fire poeng opp til sølvet – med fire poeng igjen å spille om. Før kampen onsdag er Runar på tredje plass, også de to poeng foran Fyllingen.

Runar gjester Haslum, og Vestfoldingene er i våre øyne knappe favoritter til å ta de to poengene i Nadderudhallen. Skjønt, enkelt blir det ikke. For Haslum har ambisjoner om sluttspillplass, og et feilskjær vil bety at Stord kan overta 8.plassen. Dermed er det to lag som vil kjempe innbitt om poengene.

Drammen tar i mot Follo i sin hjemmekamp denne onsdagen, og vil med seier her ha sikret seg gullmedaljene før de to siste rundene.

Bak Drammen er det imidlertid kamp om plasseringene fra 2. til 6.plass, og avhengig av resultaene i denne 20.serierunden kan vi gå en meget nervepirrende innspurt i møte.

Kampoppsettet i den 20.runden ser slik ut (med plassering / poeng i parentes bak hvert lag):

Sandefjord (10. pl / 10 p) – Stord (9. pl / 18 p) kl 1700 i Jotunhallen

Drammen (1,pl / 29 p) – Follo (4.pl / 22 p) kl 1800 i Drammenshallen

Fyllingen (5.pl / 22 p) – Elverum (3.pl / 24 p) kl 1800 i Framohallen

Haugaland (12.pl / 7 p)  – Bodø (11.pl / 9 p) kl 1900 i Tysvær Arena

BSK/NIF (7.pl / 20 p) – ØIF Arendal (6.pl / 21 p) kl 2000 i Nordstrandhallen

Haslum (8.pl / 19 p) – Runar (3.pl / 24 p) kl 2030 i Nadderudhallen

Det er med andre ord duket for en lang rekke godbiter denne onsdagen, der viktige poeng skal deles ut både i topp og bunn.